Verkrijgbare produktenHet boek getiteld: het Kosmisch Web en de Sjamaan, vertelt hoe wij in samenwerking met het Web en het Wetend Veld een bijdrage kunnen leveren aan onszelf en de wereld om ons heen. Kortom hoe wij vanuit verbondenheid dienstbaar kunnen zijn aan het Geheel…

Het boek is reeds te koop bij boekhandel:
- Van der Velde, Akerkhof 45-47 te Groningen
- Godert Walter, Oude Ebbingestraat 53 te Groningen
- Esotherische boekwinkel Yantra in Groningen, www.yantra.nl

Het boek is ook te bestellen via www.bol.com of een boekwinkel via het Centraal Boekhuis Gorkum.

(Tijdschrift Stad no. 2, 2014)

Geachte heer Prins,

Hierbij wil ik u enorm bedanken voor het voortreffelijke boek dat u heeft geschreven en dat ik ... bij toeval in de bibliotheek onder ogen kreeg.
Al lezende stuit ik op een compilatie van heel veel jaren (innerlijke) ontwikkeling, een prachtige synthese van oude en nieuwe kennis en als toegift een praktische vertaalslag “hoe hier mee aan de slag te gaan” voor de mens van nu.
En hoewel ik pas tegen de helft ben gevorderd is er veel herkenning van wat de afgelopen jaren passeerde (van Gurdjeff tot Omraam Aivanhof, van sjamanisme tot kwantumfysica etc. etc.) en nog veel meer dan dat, en verheug me dan ook zeer op wat nog komen gaat!
Het boek zal ik met uw goedvinden op mijn website plaatsen ( www.gerritse-homeopathie.nl ) en zal door mij aan menig patient worden aangeraden.

In de hoop dat er nog meer boeken zullen volgen!
Wellicht ooit ook tot een ontmoeting, ik kijk er naar uit.

Met hartelijke groet,
Karel Gerritse

Inmiddels zijn de volgende boeken uitgekomen na het Kosmisch Web en de Sjamaan:
De Shaman Gita met mooie invokaties, de opening van het Derde Oog en de Sjamaan vertelt met leuke verhalen. Deze boeken van Searching Deer, Jan Prins, zijn allemaal te bestellen bij Bol.com en de boekhandel.