Terugblik 2011Eigentijds Festival 26 t/m 29 mei 2011

Het thema van de hoofdworkshop was dit jaar ' Temple of Light '. In deze gloednieuwe workshop werd gebruik gemaakt van kristallen schedels, en de heilige geometrie van het pentagram en de dodekahendron. Wederom was er helende kracht aanwezig, zeker toen Searching Deer zijn handen oplegde om de Godsvibraties door te geven aan ieder die dit wilde.

Sjamanka Clear Sky (Bianca Meurs) werkte in haar workshop het pentagram dieper uit. Je kon ervaren dat het pentagram een weg naar verlichting is, en zag welke plek jij kon innemen in het geheel. Dit zorgde voor veel kracht en blijdschap bij de deelnemers.
In de workshop van sjamanka Maria Bregitta ontdekte deelnemers dat als ze inplugde op de juiste frequentie je je opent voor licht, vreugde en liefde. Ontroering alom.
Sjamanka Sparkling Star (Diane Martien) nam je mee in een medicijnritueel. Hierin leerde je hoe je voor jezelf kunt gaan staan in de 'Temple of Light' , en vond je je eigen symbool.
Je kon de dag beginnen met sjamanka Roaring Lion (Sylvia van Erning) . Zij nam je mee in sjamanistische Chi Qong vroeg in de ochtend buiten op het veld, dit trok steeds meer deelnemers aan.