Terugblik 2013

Het Psy-Fi festival in Groningen (13 en 14 juli 2013)

In het prachtige stadspark van Groningen werd dit trancefestival gehouden in een Goa-achtige hippiesfeer. Veel leuke winkeltjes, eettentjes en vriendelijke mensen. We mochten de opening van het festival verzorgen met het aanroepen van de windstreken en de spirits uitnodigen goede energie in het festival te brengen.

Searching Deer en Clear Sky Bianca Meurs riepen de winden aan met ondersteuning van de Mandinka drumgroep wat een krachtig geheel vormde. Daarna volgde een mantra en een fluitsolo door Searching Deer en Sparkling Star (Martien van den Berg) begeleidde dit op het harmonium. Na afloop waren er vele bedankjes en werd door deelnemers gesproken over een aantal 'kippenvelmomenten'.

Zaterdag werd er door ons een workshop gehouden met als titel 'reizen door Tijd en Ruimte', Searching Deer verzorgde de lezing en Clear Sky Bianca Meurs de trancereis in de levensboom. Ook hier weer veel sensitieve mensen die hun dankbaarheid toonden.

Op zondag sloten we af met Storytelling Woman Jeanet Landman die de deelnemers in de ban hield met 3 prachtige verhalen die van klanken werden voorzien Searching Deer.