Terugblik 2012Eigentijds Festival 2012: 7 t/m 10 juni Vierhouten

De sjamaan Searching Deer en zijn medewerkers hadden een nieuwe serie van workshops ontworpen onder de titel 'Apocalyps Now'! In de titelworkshop brachten we het lichtlichaam tot uitstraling en reinigde we onze chakra's d.m.v. het element vuur. Ook dit jaar ontvingen weer veel mensen heling. Naast de titel-workshop 'Apocalyps Now' van Searching Deer waren er nog de volgende workshops: 'Vergeven doet leven' door Roaring Lion. In deze workshop ging het over vergeven van jezelf en ook anderen. Hierdoor ontstond er weer ruimte bij de deelnemers.

'Spirituele verbonden' door Standing Tree. Deze workshop ging over het vuur in de relatie en was bestemd voor paren. De workshop zat goed vol en de mensen ervaarde een hartsverbinding vanuit het hart.
'De vuurvogel' door Sparkling Star, middels een trancereis ontvingen de deelnemers een vuurinitiatie.
'De reis van de held' door Messenger, in deze workshop ondersteunt door klankschalen ondergingen de deelnemers een reis naar het centrum van zichzelf. De workshop 'Helend en meditatief bijeen zijn' door Clear Sky. Te midden van geroezemoes en drukte, rust en heling ontvangen d.m.v. ademen, stilte en alert samen-zijn. Zeker bij de verbinding door de adem ontstond er een EEN-ZIJN.

Ook vond tijdens het Eigentijds Festival het ritueel plaats van 'DE BEKRACHTIGING van de TWAALF'.