Terugblik 2010

 

WORKSHOPS EIGENTIJDS FESTIVAL juni 2010

In de workshop van Searching Deer bood hij je de gelegenheid om via magische weg jezelf te transformeren tot - ja, tot wie of wat eigenlijk? Tot degene die je werkelijk bent. Dit maakte je mee door de kracht van Merlijn, de grote Magier. Veel mensen kregen een enorme energiestoot en vielen neer op de grond waarbij ze ondersteunt door de assistenten rustig weer mochten bijkomen. Een magisch gebeuren

In de tweede workshop nam je deel aan een ritueel dat door de Lady of the Lake werd gegeven aan Maria Bregitta. Dit ritueel ondersteunde je in jouw weg tot heling, gezondheid en de ervaring van eenheid. Middels het eten van de magische appel ondervonden velen genezing.

Workshop drie van Bianca Meurs Clear Sky ging over Merlijns lessen aan koning Arthur. Hierin leerde je, net als de jonge Arthur, de magie kennen van de dierenwereld. Je keek door de ogen van Merlijn de tovenaar en ervaarde als de jonge Arthur. Iedereen ontving 12 helpers met hun kwaliteiten om hun hun hele leven lang te ondersteunen. 

Ook werd dit jaar tijdens het Eigentijds Festival een leerling ingewijd tot sjamanca, Sylvia van Erning ontving de naam 'Roaring Lion'. En brullen deed ze voor iedereen die aanwezig was, wat een kracht.