Terugblik 2009


EIGENTIJDS FESTIVAL 2009: 11 t/m 14 juni Vierhouten

HET MYSTERIE VAN DE GRAAL/CERRIDWEN/HET ZWAARD

De sjamaan Searching Deer heeft met zijn workshop: "Het mysterie van de Graal" wederom veel mensen weten aan te raken. De aanwezigheid van de "Heilige Geest" heeft bij velen een doorbraak gebracht op emotioneel, mentaal of fysiek vlak. Alle dagen, vooral op zondag, leek de tent gevuld met de energie van engelen, die als een mantel van bescherming aanwezig was voor allen die zich kwetsbaar toonden.

Sjamanka Maria Bregitta verzorgde de workshop : "De magische ketel van Cerridwen". In haar magische ketel werd iedereen letterlijk opgelost en kwam herboren, gereinigd, nieuw en verkwikt uit de workshop. De bewustzijnsoefeningen en de geleide meditatie hebben velen zo geraakt dat ze nog een tijd zullen doorwerken.

Sjamanka Bianca Meurs verzorgde de workshop: "Het zwaard in de steen". Je ooit afgevraagd hoe het mogelijk was dat een jongen met de naam Arthur in staat was om een zwaard uit een steen te trekken, iets dat niemand hiervoor gelukt was? Door door een "gang" van weerstand en verleiding te gaan en dan in het Licht te gaan staan eisten de deelnemers hun Koning- of Koninginneschap op en werden baas over hun eigen bestaan. Nu en voor altijd! Vrolijk, krachtig en energiek.