lente - lichtfeest


22 maart 2014

Zaterdagavond een geweldig Lichtfeest gehad! Het feest dat werd gegeven ter gelegenheid van de uitgave van het boek ‘Het Kosmisch Web en de Sjamaan’ door Searching Deer was een manifestatie van Licht en Energie. Alles liep als een trein en er werden prachtige dingen gedaan. Een mooie sjamanisatie gevolgd door een klankschalen improvisatie van Cilly Limberger (Messenger). Mooie toespraken werden gehouden door Bianca Meurs (Clear Sky), de uitgever en Searching Deer Jan Prins. Er werd ontroerend gedanst door Anicha Vos en Jan Errit de Vries deed Chi Kung bij de liederen van het Mantrakoor. Jeanet Landman (Storytelling Woman) vertelde op creatieve wijze het verhaal van Grootmoeder Spin. 
Het ritueel van het Verspreiden van het Licht met behulp van het Heilige Boeddhabeeld met de as van 99 Verlichte Meesters was ontroerend! Op het moment dat de tempelklokken luidden ging een golf van lichte, helende en voedende energie door de ruimte van de Pelstergasthuiskerk in Groningen! 
Er was een prachtige levensbloem gemaakt door Cilly Limberger en Hans Lutter, waarop 12 mensen/lichtdragers een lichtje konden plaatsen. Harmen de Haas was onze ceremoniemeester die op lichte en speelse wijze de items van de avond aan elkaar verbond. Vele mensen toonden hun vreugde door samen te dansen en te klappen aan het einde van dit Lentefeest!

Dank aan alle aanwezigen en vrijwilligers.