Het sjamanistisch huismuseum

Sjamaanmuseum

Het Sjamanistisch Huismuseum is een levend museum. In het museum vindt u een verzameling oude en nieuwe sjamanistische voorwerpen tentoongesteld. Ze komen uit alle delen van de wereld en uit verschillende tijden. Zo zijn er voorwerpen van de Inca's, Azteken en Mixteken, magische voorwerpen uit sjamanistische culturen van Nepal en Tibet en bijzondere vondsten uit Afrika en Noord-Amerika. Ook zijn er Europese voorwerpen, zoals beenderen uit Groningen.

De altaren in het museum beelden verschillende gebieden in de kosmos uit waarmee de sjamaan verbinding kan leggen. Ze worden in de praktijk gebruikt door de Circle of Shamanic Learning, een kring van leerlingen rond Searching Deer. Ook gebruiken zij de voorwerpen in het museum voor hun activiteiten. Hierdoor ontstaat een unieke interactie van genezende aard tussen de energieën van de spirits, de leden van de Circle en de bezoekers van het Huismuseum.

Sjamaanmuseum


Het Sjamanistisch Huismuseum kan bezocht worden op aanvraag.
U kunt zich telefonisch opgeven voor een bezoek (max. 5 personen).
Bel dan 050 - 314 32 05. U krijgt op deze dag een rondleiding van ongeveer een uur en u kunt vragen stellen aan Searching Deer en assistenten.Momenteel wordt het huismuseum bewerkt tot een digitaalmuseum waarin vele schilderijen en spirituele kunstwerken zullen worden tentoongesteld.