animaties


 

De creator gaf prachtige oerbeelden in de vorm van de geometrische bouwstenen. Willen we de taal van de schepping begrijpen en toegang krijgen tot de hogere werelden dan moeten we de taal van de oerbeelden leren verstaan en toepassen. Deze bouwstenen zoals de cirkel met de punt, de holon, de driehoek en het pentagram, zijn poorten naar dieper inzicht in de andere werelden.


De film introspect laat op prachtige wijze zien, wat sjamanen in een diepe staat van trance waarnemen. Het ondersteunt de visie dat Heilige Geometrie de taal van de schepping is. Deze taal ligt aan de basis van alle verschijnselen. De gouden leraar ofwel de spirit van de paddestoel drukte het eens zo uit: 'Heilige Geometrie is de motor van de wereld dus de aandrijvende kracht.'
(Zie ook het boek: Het Kosmisch Web en de Sjamaan, uitgeverij Nobelman.)


De mens wacht in de komende eeuwen een evolutie die zijn weerga niet kent. Het is de vogel van de geest die hem belevendigt. Zijn energie zal daardoor ontwaken. Het licht kust hem wakker. De mens wordt alle mogelijkheden gegeven om te creëren en deze wereld tot een geweldige plek te maken.

Schedeldrager Searching Deer
 
De animaties zijn gemaakt door Sander Bos
www.sander-bos.nl
 


Introspect


Supernal triad